Over ons

  • Black YouTube Icon
  • Facebook Serendipity
van der Hoeven

Why We're Great >

Do more of what makes you happy

Even niet meer geleefd worden door de maatschappij en alle verplichtingen en de

prioriteiten veranderen van werk en drukte naar vrijheid en ontdekken.  Al een tijdje zijn

we ons aan het oriënteren op het maken van een inspirerende reis om dit te creëren. 

Een mogelijkheid om dichter bij elkaar te komen, de natuur en andere culturen te

ontdekken, nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe ervaringen op te doen.

 

Het lijkt ons mooi om in de toekomst een stuk grond te kopen waar we voor een deel zelfvoorzienend kunnen leven zodat we misschien op den duur minder kunnen gaan werken. Om hier inspiratie voor op te doen, willen we community's bezoeken die dit al gerealiseerd hebben.

We willen meer bezig zijn met waar het om draait; liefde voor elkaar, quality time, het gezin, de kinderen, verwonderen, beleven, genieten en leven in het nu. Met deze reis hopen we dit te bereiken.

Dit zijn wij, een happy family uit Friesland. Dol op sushi (vegetarische sushi ;-), zaterdagse ontbijtjes bij de Hema, reizen, creatief bezig zijn, naar de sauna, een pretpark of heerlijk naar het bos gaan. Allebei 35 jaar met twee geweldige jongens van 6 en 2 jaar. 

Contact us
image8.jpeg
image6.jpeg

Al enige tijd kriebelde het verlangen om meer quality time te hebben voor elkaar en voor het leven. Met onze banen als juf en accountmanager is het leven vaak druk en gehaast en af en toe is het goed om dan even een stapje terug te doen en ruimte te maken voor andere belangrijke dingen.