Making the world a better place

De wereld is een prachtige plek, een plek voor iedereen. Helaas wordt er niet omgegaan met de wereld op een manier die wij graag zouden zien. Vervuiling, de vleesindustrie, de consumptiemaatschappij, dierenleed en mensenleed zijn allemaal onderwerpen waar we als gezin erg verdrietig van worden.

Tijdens het reizen met onze camper willen we daarom een bijdrage leveren aan de wereld. Veel mensen steunen goede doelen maar staan niet achter alle projecten of zijn bang dat er geld aan de strijkstok blijft hangen. Veel van het gedoneerde geld wordt gebruikt voor reclamecampagnes en lonen van personeel en komt daardoor niet volledig op de juiste plek terecht. 

Tijdens onze reis willen we vrijwilligerswerk gaan doen. We willen de mogelijkheid bieden om, mensen die begaan zijn met het betreffende project waar we helpen, het project direct te kunnen laten steunen. Ze kunnen dan geld doneren voor een hondenasiel die nieuwe manden/hondenvoer nodig heeft of voor een gezin waarvan de kinderen nieuwe schoenen nodig hebben. Wij willen dan de benodigde spullen direct aanschaffen en doneren, zodat we zeker weten dat het goed terecht komt.

Hoe dit vorm gaat krijgen, gaan we onderweg bekijken. We hebben tenslotte geen idee welke projecten we tegen gaan komen en welke hulp er nodig is. Via deze pagina houden we iedereen op de hoogte van eventuele projecten.